Театр імені Марії Заньковецької отримає грантову допомогу від Посольства Японії

Новини 13 Лютого, 2021 288

Посольство Японії в Україні у рамках програми грантової допомоги КУСАНОНЕ підтримало проєкт щодо модернізації світлового обладнання у Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької у Львові на суму 84 тис . дол США.

Проєкт подала  Асоціація Єврорегіон Карпати-Україна, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

Як розповіла виконавчий директор АЄКУ Галина Литвин, у межах проєкту придбають та встановлять світлодіодне заливне освітлення (заливки сцени), окремі елементи фронтального освітлення сцени, а також  систему керування світловим обладнанням.

«Попереду – підписання угоди щодо фінансування та багато роботи, за яку ми уже готові братися. Радіємо, що маємо можливість покращувати матеріально-технічне забезпечення театру та переконані, що завдяки проєкту глядачі отримуватимуть ще більше задоволення від перегляду театральних постановок», – зазначила Галина Литвин.

Слід додати, що це уже другий проєкт, який отримав підтримку від Посольства Японії. Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна» у 2016 році реалізувала проєкт «Модернізація медичного обладнання для Львівської обласної клінічної лікарні ОХМАТДИТ», в рамках якого закупили лабораторне обладнання: аналізатор газів крові та електролітів, гематологічний аналізатор та біохімічний аналізатор, 4 монітори за наглядом стану пацієнта, 1 апарат штучної вентиляції легень.

Коментарі

Позначки: ,