Тарас Грень знову очолив Західне міжрегіональне управління юстиції у Львові

Новини 28 Жовтня, 2022 288

Тарас Грень/Facebook

Керівником Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові став Тарас Грень.

Про це посадовець повідомив на своїй сторінці у Facebook. Нині Тарас Грень перебуває на службі у ЗСУ, втім подробиці свого призначення він прокоментував кореспонденту Leopolis.news.

«Скасували накази про моє звільнення. Тому я начальник, але увільнений, бо в ЗСУ», – зазначив Тарас Грень.

Додамо що Тараса Греня звільнили з посади начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові, у серпні цього року. Про це тоді він також писав на своїй сторінці у Facebook.

«В дорозі долетіла весела новина − мене звільнено з посади начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів)», − йдеться в його повідомленні у Facebook.

Нагадаємо, що керівником Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тараса Греня призначили у лютому 2021 року. У його підпорядкуванні перебували три західні області України, а саме: Львівська, Рівненська, Волинська.

Додамо також, що згідно з постановою Кабміну №912 від 16 серпня 2022 Західне міжрегіональне управління юстиції у Львові перебуває у стані реорганізації. Передбачено, що Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Львів) приєднають до Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) з перейменуванням у Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

Коментарі

Позначки: ,