Сивохо транслює російську ідею, а не виступає за мир, – політолог

Новини 11 Травня, 2020 2 711
Сергій Сивохо. Фото: відкриті джерела.

Сергій Сивохо. Фото: відкриті джерела.

Якби Сергій Сивохо дуже хотів миру, він би хоч раз наважився сказати, хто в Україну зайшов з військами, а не пропагував російську ідею.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”, таку думку в ток-шоу “Ехо України” висловив політолог Сергій Таран.

“Це є російська ідея, яку транслює Сивохо: розказати українцям, що в Україні йде громадянська війна. Він так говорить на кожному кроці, він так прямо каже. До речі, ще коли він виконував обов’язки самого головного по інтеграції від Зеленського в РНБО, він тоді казав, що Україна має вибачитись перед Донбасом за війну. Я цитую. Тобто в його уяві існує громадянська війна між Донбасом, як він каже, і рештою України. І щоб підкреслити, що він за мир, і ми всі маємо бути за мир, ми маємо помиритися з Донбасом. І спільне покладання квітів біля Вічного вогню в голові Сивохо працює на цю ідею. Це ж зрозуміло, для чого це”, – сказав Таран.

Він зауважив, що у Росії така само підтримують цю ідею.

“Якби Сивохо дуже хотів миру, він би хоч раз наважився сказати, хто сюди зайшов з військами. Він би хоч раз сказав, що якщо ми хочемо припинити війну, і щоб був мир, для цього російські війська мають просто залишити територію України. Все, мир одразу буде”, – додав Таран.

Коментарі

Позначки: ,