Синютка закликав Садового не перекладати на львів’ян відповідальність за поширення коронавірусу (ВІДЕО)

Новини 03 Червня, 2020 1 227

Олег Синютка Фото з відкритих джерел

Впродовж трьох місяців міська влада Львова не запропонувала жодних реальних кроків для виходу з карантину.

Як пише “Четверта студія”, про це народний депутат фракції “Європейська Солідарність”Олег Синютка.

Нардеп також додав, що місцева влада під час пандемії перекладає відповідальність на львів’ян.

“Поки в Україні більшість регіонів виходять з карантину, на Львівщині за останню добу зафіксували 96 випадків інфікування коронавірусом. Дуже дивно у цій ситуації виглядає позиція міської влади: замість того, щоб робити висновки і реальні кроки – влада перекладає усю відповідальність на львів’ян. Влада говорить, що сьогодні львів’яни винні у тому, що розповсюджується коронавірус”, – зазначив Синютка.

Він також додав, що влада не бореться з реальними проблемами, а встановлює у міській раді Львова душові кабіни за 750 тисяч гривень.

“Впродовж трьох місяців, коли в Україні почався карантин, влада займалася тим, що рекламувала себе у ЗМІ, розказувала по радіо, як сильно вона проводить роботу, писала різноманітні статті та знімала “відосики”. Складається враження, що влада жила у паралельній реальності, бо жодних конкретних кроків, щоб забезпечити лікарні всім необхідним, не робила. Чиновники також не намагались відремонтувати обладнання, за допомогою якого можна було проводити тестування. Врешті решт, підготуватись до виходу з карантину, а не просто написати “пустопорожню програму”, де багато пустих слів”, – підкреслив Синютка.

Він додав: “Але найгірше, що влада хоче перекласти свою бездіяльність на плечі львів’ян”.

“І дуже дивно, що у той час, коли інші готуються до виходу з карантину, влада купляє собі душові кабіни за 750 тисяч гривень”, – розповів Олег Синютка.

https://www.facebook.com/oleg.synyutka/posts/1383715425149561

Коментарі

Позначки: ,