Синютка з 1 грудня відновить маршрут №52 до Старого Рудно

Новини 02 Листопада, 2020 615

Фото: ФБ/Олег Синютка

З 1 грудня я відновлю 52 маршрут до Старого Рудно.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег  Синютка.

Як наголошує нардеп, «міська влада знову годує обіцянками мешканців та ігнорує питання відновлення нормального автобусного сполучення».

«Після перекриття в знак протесту Кільцевої дороги мешканцями 20 червня, мерія кинула людям подачку у вигляді 3 автобусів зранку і ввечері, які їздять як їм заманеться. Люди знову перекрили дорогу 3 жовтня. Внаслідок перекриття, міський голова у своїй звичній манері пообіцяв запуск великих автобусів через Старе Рудно. Обіцяти міська влада навчилася дуже добре, але скільки ще часу вона цими обіцянками годуватиме львів’ян, замість того, щоб нарешті почати діяти?», – зазначив Олег Синютка.

Він також наголосив, що «вирішення цієї транспортної проблеми вкрай просте. Але, схоже, чиновники Ратуші не здатні приймати прості рішення для людей. Прикро, що львів’яни в черговий раз зіштовхнулись з байдужістю та непрофесійністю влади! Ми це обов’язково змінимо!».

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,