Синютка розкритикував владу за бездумні дії у час епідемії коронавірусу

Новини 29 Травня, 2020 368
Синютка і Княжицький передають захисні костюми від фонду Петра Порошенка медзакладам Львова, фото 4studio

Українська влада заблудилася у своїх піар-технологіях, бо все, що роблять її представники як на місцевому, так і на центральному рівні, – це постійний піар.

Про це в ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів” 28 травня розповів нардеп від “ЄС” Олег Синютка, пише Четверта студія з посиланням на Вголос.

“Згадаймо: влада заборонила все, що можна, на початку карантину. Обмежувальні заходи були потрібні, але який сенс було закривати бібліотеки? Там що, центри коронавірусу і черги? А це приклад того, що влада діє бездумно”, – розповів він.

І додав: “Сьогодні на сесії ЛМР розглядали питання “Львів завтра”. А може вже треба подумати, що Львів сьогодні повинен отримати? Пам’ятаєте заяви місцевих чиновників про те, що у нас буде протестовано найбільше осіб і найкращим чином? А результат де? Аналізи в холодильникам лежать по 10 днів і протягом цього часу людина і її родина живуть в невідомості. А міська влада знову піариться, що тепер будуть інші тести і вони тепер будуть найкращими”.

При цьому Синютка підкреслив: посадовці не готові були і не готові зараз здійснювати реальні кроки. Тому лікарі не захищені і хворіють, лікарні не підготовані, люди живуть у страху та невідомості.

Коментарі

Позначки: , , , ,