Синютка представив команду від “Європейської Солідарності” до Львівської міської ради

Новини 12 Вересня, 2020 1 000

Синютка представив команду від “Європейської Солідарності” до Львівської міської ради

Я переконаний, коли через чотири роки ми будемо звітувати перед нашими містянами, кожен мешканець скаже, що Львів став містом, де хочеться жити та творити, з яким кожна людина пов’язує свою долю, тому що це команда переможців.

Про це 12 вересня повідомив народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” та кандидат у мери Львова Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Я переконаний, коли через чотири роки ми будемо звітувати перед нашими містянами, кожен мешканець скаже, що Львів став містом, де хочеться жити та творити, з яким кожна людина пов’язує свою долю, тому що це команда переможців. Ми йдемо для того, щоб запропонувати свої послуги львів’янам. Таке некомфортне життя, яке нині створила влада мешканцям Львова, – неподобство. Люди не мають роботи, тратять час у “корках”, не можуть віддати своїх діток в садочки чи школи. Це потрібно припинити”, – сказав Олег Синютка.

Серед представлених кандидатів – медики, журналісти, освітяни, громадські активісти та чинні депутати, зокрема Уляна Пак, що очолює команду в Залізничному районі міста.

“У нас є основні завдання в місті, які ставить перед собою команда і наш кандидат Олег Синютка. Перш за все – перетворити Львів на центр освіти, науки й інноваційної економіки. Є проблеми, яких роками не вирішують: некомфортний транспорт, сміття, нестача шкіл, садочків – ці питання нікуди не зникають і ніхто їх не розв’язує. У час коронавірусу для мене великим питанням стало обладнання медичних закладів. Десятками років лікарні занепадали й ніхто їх належно не утримував. Я впевнена, що спільно ми досягнемо багатьох цілей і виконаємо завдання, які перед собою поставили”.

Нагадаємо, що 6 вересня на багатотисячному віче у центрі Львова народний депутат Олег Синютка заявив про свій намір балотуватися на посаду львівського міського голови від “Європейської солідарності”. Рішення нардепа підтримав лідер “ЄС” та п’ятий президент України Петро Порошенко. Він заявив, що очільником Львова має бути загальнонаціональний лідер, який представляє єдину загальнонаціональну проукраїнську силу та водночас міцний господарник. Такою людиною на думку п’ятого президента є Олег Синютка.

Коментарі

Позначки: , ,