Синютка пояснив, чому «Європейська Солідарність» не голосувала за бюджет на 2021 рік

Новини 16 Грудня, 2020 805

Олег Синютка. Скриншот відео "Європейська Солідарність"/

Такий бюджет не дає жодних можливостей не тільки для розвитку України, але і для стабілізації в економіці. Не кажучи вже про те, що цей бюджет призведе до подальшого падіння рівня життя українців.  Саме тому «Європейська Солідарність» не голосувала за нього і єдиним виходом з цієї ситуації ми вбачаємо формування уряду професійних людей, патріотів, яким буде потрібно переглянути і подати на розгляд Верховної Ради зміни до бюджету на 2021 рік.

Як пише «Четверта студія», так народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка пояснив,  чому «Європейська Солідарність» не голосувала за бюджет на 2021 рік.

«Бюджет вимирання… Вчора новостворена коаліція у ВР “Слуг народу”,” Батьківщини”,” Довіри” і” За майбутнє” прийняла головний кошторис, згідно з яким, країна житиме у 2021 році.

Єдиним пріоритетом для сьогоднішньої влади вочевидь є посилення каральних функцій, саме тому для МВС виділено 98,28 млрд (+5,2% росту), для ДБР – 2,48 млрд (+75,4% росту), СБУ – 14,96 млрд (+22,8% росту), НАБУ – 1,06 млрд(+15,3% росту).

І, звичайно, необділеними залишились чиновники, тому для Офісу Президента виділено 1266,8 млн, для Кабміну – 79 млн, Офісу Генпрокурора – 11,5 млрд (+46%росту), а Верховній Раді – 247 млн.

За чий же рахунок будуть безбідно жити силовики і чиновники?

Що для чинної влади залишилось поза пріоритетом?

Відповідь проста:

– вперше з часу початку російської агресії не збільшуються видатки на армію, в тому числі і грошове забезпечення військових та фінансування новітніх систем озброєння вітчизняного виробництва;

– зменшено видатки на освіту на 4,2 млрд;

– не передбачено коштів на медичне забезпечення, в тому числі на вакцинування, на яке влада виділила лише 2,6 млрд замість 15 необхідних;

– зменшено видатки на культуру на 1,2 млрд та на соцполітику на 4,9 млрд;

– без належного забезпечення залишається пенсійний фонд – зменшено видатки на 8.5 млрд.

Такий бюджет не дає жодних можливостей не тільки для розвитку України, але і для стабілізації в економіці. Не кажучи вже про те, що цей бюджет призведе до подальшого падіння рівня життя українців.

Саме тому Європейська Солідарність не голосувала за нього і єдиним виходом з цієї ситуації ми вбачаємо формування уряду професійних людей, патріотів, яким буде потрібно переглянути і подати на розгляд Верховної Ради зміни до бюджету на 2021 рік», – зазначається у дописі Олега Синютки на його сторінці  у ФБ.

 

Бюджет вимирання …

Вчора новостворена коаліція у ВР “Слуг народу”,” Батьківщини”,” Довіри” і” За майбутнє” прийняла…

Опубликовано Oleg Synyutka Среда, 16 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , ,