Синютка: мовчання влади Львова щодо спалаху коронавірусу у Ратуші – недопустиме

Новини 25 Серпня, 2020 1 730

Олег Синютка. Фото 4studio

Ще 21 серпня серед працівників львівської мерії зафіксовано масовий спалах коронавірусу. Але досі жодної офіційної інформації від представників влади міста щодо цього факту немає.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив народний депутат фракції “Європейська Солідарність Олег Синютка, пише “Четверта студія”.

За словами Синютки, він з нардепом від “ЄС” Миколою Княжицьким, підготували депутатські звернення до міністра охорони здоров’я України Максима Степанова та до голови ЛОДА Максима Козицького, через спалах коронавірусу в стінах Львівської міської ради.

“Чи може такий орган місцевого самоврядування продовжувати працювати у штатному режимі та приймати громадян? Яка відповідальність передбачена за приховування такої інформації та недотримання законодавчих вимог щодо самоізоляції осіб, які мали контакт з хворими на Covid-19 та невжиття проти епідеміологічних заходів”, – йдеться у дописі нардепа.

“Влада міста Львова не лише не зуміла побороти коронавірус, але й своєю бездіяльність привела до того, що у Львівській міській раді захворіли десятки людей. Мені шкода цих людей і я бажаю їм швидкого одужання. Але замість того, щоб офіційно заявити про хворих – міська влада Львова намагається це приховати. Влада замість того, щоб провести дезінфекцію, щоб публічно оголосити, що в тому числі захворіли і заступники міського голови – все замовчує”, – наголосив Олег Синютка у коментарі журналістам.

Коментарі

Позначки: , , , , ,