Синоптики попереджають про сильні зливи

Новини 26 Листопада, 2019 138

Фото: Replyua.net

29 листопада циклон накриє всю країну

У найближчі дні в Україні продовжиться підвищення температури, і кінця поточного тижня в більшості регіонів почнуться сильні опади у вигляді дощу.

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на Replyua.net.

Як повідомляють у Гідрометцентрі, 26 листопада, у вівторок, в більшості областей потеплішає на кілька градусів. Холодна погода збережеться в північних областях і місцями в центрі, там буде не вище 3 градусів тепла.

У західних та східних регіонах потеплішає до 4 градусів вище нуля. Весь день буде хмарно, різко підвищиться вологість повітря, проте сьогодні синоптики дощів не прогнозують.

27 листопада, в середу, стовпчик термометра підніметься ще на 2 градуси, однак в нічні години синоптики прогнозують заморозки в окремих областях. На сході країни очікуються дощі та мокрий сніг, в інших областях опадів поки не буде.

28 листопада, в четвер, температурна картина практично не зміниться, однак циклон переміститься в західні області. Сильні дощі пройдуть у східних і західних регіонах. Вночі можливий мокрий сніг.

29 листопада, в п’ятницю, циклон накриє вже всю країну. Температура повітря підніметься ще на кілька градусів, проте через дощі і поривчастий вітер потепління не буде відчуватися. У південних областях синоптики обіцяють до 12 градусів зі знаком плюс, на решті території від 4 до 9 тепла.

 

Коментарі

Позначки: , ,