Син Садового готується до українського війська у Шервудському лісі

Новини 16 Серпня, 2022 606
Син Андрія Садового навчається у Nottingham Trent University у місті Ноттінгем (Англія)

Син Андрія Садового навчається у Nottingham Trent University у місті Ноттінгем (Англія)

Син Андрія Садового навчається у Nottingham Trent University у місті Ноттінгем (Англія)

Старшому сину Андрія Садового, Івану-Павлу, виповнилося 20 років, однак він не отримав повістку через те, що навчається у вищому навчального закладі.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у інтерв’ю на “Люкс FM”, пише “Четверта студія” з посиланням на Варіанти.

“Він вчиться. Він ходить на облік, все як має бути. Я думаю, що всі пройдуть війну. Я більше сповідую цю систему, яка є в Ізраїлі, коли і чоловіки, і жінки повинні служити у Збройних силах. Тому що поки Росія є нашим сусідом, вони життя нам не дадуть. Всі повинні вміти захищати свою державу” – розповів Садовий.

Він заявив, що якщо його син отримає повіску, то піде у ті війська, де в нього буде спеціалізація та де його навчатимуть.

“У ті війська, де він буде максимально корисний для держави. Він поступив, але в них ще не було військової кафедри. Коли буде військова кафедра, то тоді, напевно, вони вже будуть мати якусь спеціалізацію” – пояснив Садовий.

Зазначимо, що Іван-Павло Садовий, зважаючи з його сторінки у соцмережі LinkedIn, є студентом другого курсу Nottingham Trent University та зараз перебуває у місті Ноттінгем у Англії.

Він працює менеджером проєктів у львівській ГО “Освітньо-культурний фонд “Крес”, засновником якої з 2019 року є Іван Бордун. У серпні 2021 року Іван-Павло Садовий працював асистентом маркетолога у медіахолдингу ТРК “Люкс”, що належить його матері Катерині Кіт-Садовій.

Коментарі

Позначки: ,