Сильвіо Берлусконі відсудив майже 60 мільйонів євро аліментів

Новини 16 Листопада, 2017 129

Вероніка Ларіо та Сильвіо Берлусконі Фото: eurointegration.com.ua

Процес з колишньою дружиною екс-прем’єр Італії провадив майже шість років

Колишній прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі більше не повинен платити колишній дружині 1,4 мільйона євро аліментів на місяць.

Таке рішення ухвалив апеляційний суд в Мілані, повідомляє “Європейська правда”.

Суд також вирішив, що колишня дружина Сильвіо Берлусконі Вероніці Ларіо має повернути виплати на суму близько 60 мільйонів євро, заявивши, що вона не має права на гроші.

Сильвіо Берлусконі, який за даними Forbes посідає сьоме місце серед багатіїв Італії зі статками у 7 мільярдів євро, одружився з Вероніці Ларіо понад 22 років тому.

Вони розійшлися в 2009 році, а остаточно їхнє розлучення було оформлено в 2014 році.

Суд в 2012 році спочатку казав Берлусконі платити аліменти у розмірі 3 мільйонів євро на місяць. Згодом суму скоротили о до 1,4 мільйона, але Сильвіо Берлусконі поскаржився, що цифра все ще надто велика.

В травні Верховний суд Італії виніс рішення, згідно з яким розлучення не повинно гарантувати подружжю їх попередній рівень життя, а скоріше має забезпечити їх фінансово незалежність.

Судді Мілана взяли до уваги рішення Верховного суду, зазначивши, що Вероніці Ларіо, яка має готівкові депозити на 16 мільйонів євро, а також дорогоцінності та нерухомість, не потребує додаткового щомісячного доходу.

Коментарі

Позначки: ,