Силовики запланували масштабні антитерористичні навчання на Західній Україні

Новини 13 Серпня, 2020 282

Фото: "АрміяІнформ"

На окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, огляд автомобілів

Підрозділи СБУ, Збройних сил, Національної гвардії та інші силовики наступного тижня проведуть антитерористичні навчання в Закарпатській області.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «АрміяІнформ», про це йдеться у повідомленні управління СБУ на Закарпатті.

«В серпні 2020 року в Мукачівському та Берегівському районах Закарпаття відбудуться планові антитерористичні навчання. У тренуваннях візьмуть участь підрозділи СБУ, Збройних Сил, Нацгвардії, Нацполіції, Державної прикордонної та надзвичайної служб, Держспецзв’язку, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, навчання пройдуть в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. «Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів», — зауважили в УСБУ.

Управління СБ України в Закарпатській області закликало громадян «із розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу».

 

Коментарі

Позначки: , , , ,