Святослав Вакарчук: Дякую тобі, тато… Люблю тебе, і завжди буду любити… З Богом…

Новини 04 Квітня, 2020 4 372

Святослав Вакарчук. Фото: radiosvoboda.org

Сьогодні не стало мого найближчого друга… Людини, яка відчувала, розуміла, і знала мене краще ніж будь-хто на цій Землі… Не стало люблячого чоловіка і батька, і дідуся… Людини, що створила міцну і люблячу сім’ю. Не стало справжнього патріота… Людини, яка своїм розумом і своїм серцем здобувала нашу незалежність, а потім по цеглині розбудовувала рідну державу…

Про це у Фейсбуці пише син багаторічного ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, лідер “Океану Ельзи” Святослав Вакарчук, передає Четверта студія.

“Не стало видатного вченого… Людини, закоханої в науку, і вірної їй до останнього подиху… Не стало справжнього вчителя. Людини, що навчила і виховала тисячі інших Людей… Дякую тобі, тато… люблю тебе, і завжди буду любити… З Богом…”, – написав Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, сьогодні, 4 квітня, пішов у засвіти Іван Олександрович Вакарчук.

Івана Олександровича Вакарчука поховають на Личаківському кладовищі.

Іван Олександрович Вакарчук (нар. 6 березня 1947, Братушани, нині Єдинецький район, Молдова) — український фізик, політик і громадський діяч, міністр освіти і науки України (2007–2010). Протягом 1990–2007 і 2010—2013 років був ректором Львівського університету. Доктор фізико-математичних наук (1980). Герой України (2007). Заслужений діяч науки і техніки України.

Батько лідера рок-гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука.

 

Коментарі

Позначки: , ,