Свекруха голови НАЗК заблокувала детектива НАБУ у своїй квартирі

Новини 10 Листопада, 2017 62

Голова НАЗК Наталія Корчак. Фото: novynarnia.com

Родичка намагалася перешкодити перевірці ймовірних недостовірних даних е-декларації невістки – Наталії Корчак

Родичка голови НАЗК Наталії Корчак закрила детектива НАБУ у себе вдома, коли він прийшов вручати їй повістку на допит. Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро України на сторінці в Facebook. “10 листопада 2017 року в рамках розслідування провадження за фактом ймовірного внесения недостовірних даних до е-декларації головою Національного агентства з питань запобігання корупції детектив НАБУ прибув за місцем проживання родички голови НАЗК з метою вручення повістки прибути на допит”, – йдеться в повідомленні.

У НАБУ зазначили, що родичка Наталії Корчак висловила бажання бути опитаною на місці та запросила детектива до квартири “Після допиту у момент підписання протоколу вона зателефонувала своєму синові (чоловікові Голови НАЗК), після чого відмовилася підписувати протокол та замкнула детектива НАБУ у квартирі зсередини та сховала ключа”, – розповіли в НАБУ.

Поки детектив знаходився в квартирі, на місце прибула голова НАЗК Наталія Корчак разом із чоловіком та повідомила працівників НАБУ ззовні, що викликатиме на місце події ЗМІ. Працівники Бюро викликали поліцію та до жодних силових дій не вдавалися.

“Наразі детектив залишив помешкання свідка”, – додали в НАБУ.

Коментарі

Позначки: ,