Суспільне оголосило дату фіналу Національного відбору на Євробачення-2022

Новини 14 Січня, 2022 128

Загалом Суспільний мовник отримав 284 заявки

Суспільний мовник оголосив, що пряма трансляція фіналу Національного відбору на Пісенний конкурс Євробачення-2022 відбудеться 12 лютого.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеканал.

Виробництвом телеверсії фіналу Нацвідбору займатиметься переможець мистецького конкурсу, проведеного Суспільним мовником,  ТОВ «Френдс Про ТВ», який також створить резервний запис виступу переможця Нацвідбору для показу під час проведення ПКЄ-2022  в Італії та забезпечить постановку номера в Турині.

Зазначимо, що приймання заявок на участь у Нацвідборі завершилося 10 січня. Загалом Суспільний мовник отримав 284 заявки. Наступного тижня стане відомий лонг-лист учасників, а до 24 січня буде оприлюднено перелік фіналістів.

Зазначимо, господарем Євробачення-2022 стане місто Турин в Італії.

Великий фінал відбудеться в арені Pala Olimpico 14 травня. Півфінали — 10 та 12 травня.

Нагадаємо, переможцем Євробачення-2021 став рок-гурт «Måneskin» з піснею «Zitti E Buoni». Український гурт Go_A увійшов до п’ятірки кращих на конкурсі.

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Коментарі

Позначки: , ,