Суперліга Львівщини: анонс 5-ого туру

Новини 01 Липня, 2023 97

У суботу, 1 липня, відбудуться чергові поєдинки у Суперлізі Львівщини з футзалу. Попереду п’ятий тур. Хто з ким гратиме та які передматчеві прогнози – у матеріалі.

Про це інформує Інформаційна служба АФЛ, пише Четверта студія.

Не встигли мигнути оком, а позаду вже майже половина чемпіонату. Кожен із колективів провів по чотири зустрічі, тому п’ятий ігровий день означатиме перетин екватору цього сезону.

“Штурм” – “UnoMas” (10:00)

Дуель головних сенсацій попереднього туру.

Якщо набору залікових пунктів від “рестораторів” рано чи пізно все ж чекали, то розгромної звитяги “штурмівців” над “пекарями” точно ніхто спрогнозувати не міг. Підопічні Андрія Федюка заробили дуже важливе очко у зустрічі з “Nice Guys” натомість “Штурм” розтрощив “Галицьку здобу” – 7:2.

В очному протистоянні між двома командами може трапитись все, що завгодно. Так, якщо дивитись до турнірної таблиці, то тут перевага на боці саме господарів матчу. Тим не менш, різниця лише у 4 бали за таких умов зовсім нічого не вирішує. Якщо із попереднього туру “UnoMas” отримав настільки ж серйозний запас позитиву, то гра однозначно буде на зустрічних курсах.

“Nice Guys” – “NG Metal” (11:00)

Двобій чинних чемпіонів та головних претендентів на “золото”.

У поточному сезоні “металісти” ідуть без втрат та демонструють видатний футзал. Про “хороших хлопців” цього не скажеш. Підопічні Євгена Москвіна на старті чемпіонату дуже багато балів розгубили і, зокрема, попередній нічийний матч із аутсайдером “UnoMas” – яскравий приклад. Станом на поточний момент “гайси” навіть поза межами ТОП-3. Втім, справу може вирішити буквально одна перемога. Якщо така звитяга буде здобута над “металістами” – великий бонус, адже це зіткнення обіцяє до того ж бути принциповим.

Щодо “NG Metal”, то команда з кожною наступною грою додає. Атака працює продуктивніше, а захист – все більш надійно.

Ця дуель однозначно буде центральною в турі.

КІВС “Енергія-2” – “Меркурій” – “Галицька здоба” (12:00)

Попередні матчі до активу команди точно занести не можуть.

Молоді “енергетики” потрапили під каток у вигляді “NG Metal”, який наразі зносить усіх на шляху до головного трофею. “Галицька здоба”, своєю чергою, неприємно шокувала усю футзальну громадськість великою поразкою від “Штурму”. Власне тому, четвертий ігровий день колективи хочуть якнайшвидше забути. Найголовніше завдання для обох – реабілітуватися. Найкраще це зробити буде у прийдешній дуелі одне з одним.

Можемо запевнити точно, що і “зоряні”, і “пекарі” гратимуть тільки на перемогу. Саме тому прогнозуємо атакувальну гру, яка точно має припасти до вподоби вибагливим футзальним естетам.

За кожним матчем п’ятого туру матимете можливість стежити в онлайн-трансляціях на нашому YouTube-каналі.

Коментарі

Позначки: