Суперліга Львівщини: анонс 2-ого туру

Новини 09 Червня, 2023 71

У суботу, 10 червня, відбудуться протистояння другого ігрового дня поточного сезону Суперліги Львівщини з футзалу. Які саме поєдинки заплановано цього тижня та чого від них чекати – у матеріалі Інформаційної служби АФЛ, пише Четверта студія.

Новий чемпіонат найвищої футзальної ліги області стартував у дуже хорошому ритмі. Колективи провели змістовні дуелі і своєю зарядженістю довели, що готові у сезоні викладатися на повну.

“Nice Guys” – “Штурм” (10:00)

Обиді команди розпочали цей чемпіонат, мабуть, не так, як планували.

“Штурм” ледь врятувався від поразки у матчі із КІВС “Енергія-2” – “Меркурій” (2:2), а от чинні чемпіони “Nice Guys” взагалі зазнали поразки від “Галицької здоби” (2:4).

Очна дуель – можливість для кожного реабілітуватися за стартовий поєдинок перед власними вболівальниками. Досвід протистоянь одне проти одного у колективів є. Здебільшого суперники зустрічалися у неофіційних турнірах, втім, проводили дуже конкурентноздатні ігри.

Досвідчених футзалістів вистачає і у Юрія Цибика, і у Євгена Москвіна. Хто виявиться сильнішим у цій шаховій партії – продемонструє пряме зіткнення.

КІВС “Енергія-2” – “Меркурій” – “UnoMas” (11:00)

Матч команд-новоутворень.

Юні підопічні Назарія Станкевича на власний жаль очок у першому турі недорахувалися. Хоч і вели у рахунку зі “Штурмом” та все ж зіграли внічию. Амбіцій хлопцям не позичати, тому на кожний поєдинок вони виходять із гарячими очима. За таких умов ім’я та регалії опонента великої ролі не грають. Юні гравці КІВС “Енергія-2” – “Меркурій” цього разу однозначно будуть діяти тільки на перемогу.

“UnoMas” свій дебютний матч програв. Щоправда, лишень із мінімальним гандикапом у рахунку та мегадосвідченому “NG Metal” (1:2). Команда Андрій Федюка 100% захоче якнайшвидше покласти перші три очки до скарбнички. Тим паче, що якісні кадрові ресурси для цього у “рестораторів” є.

Крім того, окремі ексгравці КІВС “Енергії-2” та “Меркурія” на сьогоднішній день виступають у складі “UnoMas”. Цей факт додає запеклості протистоянню ще більше.

“NG Metal” – “Галицька здоба” (12:00)

Як “альфа” і “омега”, як “інь” і “янь”, як сонце і місяць.

Звітна зустріч стане просто непересічною. У бою зійдуться два колективи, які на футзальній мапі Львівщини з’явилися ще тоді, коли ця мапа була дійсно просторою.

Між собою “металісти” та “пекарі” зіграли, м’яко кажучи, не один матч. Завжди, тим не менш, ці поєдинки супроводилися емоціями та неймовірно високим градусом. Переконані, що і цього разу буде так само.

Перед сезоном команди дуже непогано підсилилися. Завдяки чому, не в останню чергу, обом і вдалося перемогти.

Центральний двобій другого туру за усіма параметрами.

Нагадаємо, що за усіма матчами Суперліги Львівщини з футзалу буде можливість спостерігати на нашому YouTube-каналі.

Коментарі

Позначки: