Суходільський спиртзавод продали з аукціону

Новини 03 Листопада, 2020 533

Фото: РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях

Завод придбало ТОВ «Фінанс-Сервіс Плюс» за 60 млн грн

Завершився аукціон з продажу майна Суходільського МПД та зберігання спирту (Львівська область). Це вже шостий об’єкт спиртової галузі, для якого вдалося залучити приватного інвестора.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє РВ Фонду держмайна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

За об’єкт приватизації на торгах змагалися 4 компанії, а стартова ціна зросла у 2,8 разів – з 21,7 млн грн до 60,3 млн грн.

Після підписання протоколу про результати аукціону, укладання договору купівлі-продажу та проведення повного розрахунку процес приватизації Суходільського МПД вважатиметься офіційно завершеним.

Як повідомляють «Варіанти», згідно з інформацією на сайті ProZorro.Продажі, де проходили торги, покупцем стало зареєстроване в Києві ТОВ «Фінанс-Сервіс Плюс».

Раніше Фонд державного майна України продав приватному інвестору за 50 млн грн Лопатинський спиртзавод ДП «Укрспирт».

Як повідомлялося, 28 жовтня 2020 року відбувся аукціон приватизації Лопатинського МПД (Львівська область) та зберігання спирту з переліку об’єктів ДП «Укрспирт», на якому змагалися 4 учасники, а ціна зросла зі стартових 18 735 537 грн до 50 010 000 грн. Після підписання протоколу про результати аукціону, укладання договору купівлі-продажу та проведення повного розрахунку процес приватизації Лопатинського МПД вважатиметься офіційно завершеним. Новий власник активу отримає можливість стати учасником нового ринку виробництва спирту.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,