Судитимуть чоловіка, що займався продажем наркотиків у Сихівському районі

Новини 07 Вересня, 2021 162
Прокуратура Львівської області. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

Прокуратура Львівської області. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

За процесуального керівництва прокурорів Франківської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно раніше судимого 34-річного львів’янина, якого обвинувачують у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, а також у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті наркотичного засобу, вчиненому повторно (ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 307 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства встановлено, що чоловік незаконно зберігав та збував метадон. Обвинувачений неодноразово здійснював продаж наркотиків, зокрема і у під’їзді свого будинку, що знаходиться на території Сихівського району міста Львова.

Окрім цього, під час обшуків у його квартирі було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – екстракт канабісу.

Досудове розслідування здійснювали слідчі ВП №2 Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: