Суддю Миколаївського райсуду Львівщини оштрафували за несвоєчасне подання декларації

Новини 01 Листопада, 2017 100

Ілюстративне фото

Штраф складає – 850 гривень.

Суддю Миколаївського райсуду Юліана Дем’яновського оштрафують на 850 грн за несвоєчасне подання декларації. Про це йдеться у постанові Стрийського міськрайонного суду від 18 жовтня, – повідомляє прес-служба прокуратури області.

Суд підтримав доводи прокуратури про те, що суддя не мав поважних причин для несвоєчасного подання декларації, і вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч.1 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю). Юліан Дем’яновський свою вину визнав.

Після набуття законної сили постанови суду прокуратура Львівської області скерувала відповідну скаргу у Вищу раду правосуддя.

Додамо, у декларації Юліана Дем’яновського за 2016 рік, яку він подав 5 квітня 2017 року, не вказано його зарплати. Разом із цим зазначено, що він зберігає готівкою 45 тис. доларів.

Тим часом усе задеклароване рухоме й нерухоме майно належить його дружині Ользі Чубай. Крім квартири у Львові та автомобіля Mercedes 2014 року випуску, вона є власницею двох будинків та земельних ділянок на Львівщині.

 

Коментарі

Позначки: , , ,