Суд залишив Пола Манафорта під домашнім арештом

Новини 03 Листопада, 2017 96

Пол Манафорт

Так само суддя відхилила прохання Річарда Ґейтса, що проходить в одній справі з колишнім головою виборчої кампаніх Дональда Трампа і екс-радником Віктора Януковича

Суд у США відхилив прохання політтехнолога Пола Манафорта, колишнього голови виборчої кампанії Дональда Трампа, звільнити його від домашнього арешту, пише Радіо Свобода.

Так само суддя у Вашингтоні відхилила таке ж прохання його колеги Річарда Ґейтса, що проходить із ним в одній справі.

Обидва звинувачені у відмиванні коштів, отриманих у ролі консультантів української Партії регіонів, її лідера і колишнього президента України Віктора Януковича, а також її наступниці, «Опозиційного блоку».

Вони заявляли, що ризику їхньої втечі немає і що значна фінансова застава є достатньою гарантією, що вони не будуть ухилятися від подальших судових слухань.

Нагадаємо, 30 жовтня Окружний суд судового округу Колумбія звільнив обох затриманих під домашній арешт і заставу – для Манафорта вона склала 10 мільйонів доларів, для Ґейтса 5 мільйонів. Обидва не визнали себе винними за жодним зі звинувачень. Того ж таки дня Міністерство юстиції США оприлюднило висунені їм обвинувачення загалом у 12 випадках правопорушень.

Ілюстрація: Волинські Новини

Коментарі

Позначки: , ,