Суд заарештував фігуранта “плівок Саакашвілі”

Новини 06 Грудня, 2017 31

Северіон Донгадзе

Северіона Дангадзе посадили на 60 діб без альтернативи внесення застави

Печерський суд ухвалив рішення арештувати соратника Міхеїла Саакашвілі Северіона Дангадзе на 60 діб без альтернативи внесення застави.

Про це повідомила прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган.

“Рішенням Печерського суду Северіона Дангадзе заарештовано на 60 діб без альтернативи внесення застави (ст. 110, ч.2 не передбачає альтернативи застави)”, – написала вона.

Як відомо, у вівторок керівнику Київського обласного осередку “Руху нових сил” Северіону Дангадзе оголосили про підозру у державній зраді та співробітництву з членами організованого злочинного угрупування.

Нагадаємо, 5 грудня Юрий Луценко заявив, що екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича, зокрема, Сергія Курченка.

“Встановлено, що особа наближена до Саакашвілі, а саме громадянин України Северіон Дангадзе, за узгодженням з самим Саакашвілі, звернувся через довірену особу до Курченка, що переховується від правоохоронців у Москві, з пропозицією фінансування діяльності Саакашвілі в обмін на інтереси членів злочинного угрупування”, – сказав Юрій Луценко.

Коментарі

Позначки: ,