Суд взяв під варту вже шістьох нападників на ромський табір у Львові

Новини 26 Червня, 2018 72

Фото ілюстративне. Джерело УНН

Пустомитівський суд Львівської області сьогодні, 26 червня, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для ще чотирьох підозрюваних у нападі на табір ромів, під час якого  від ножових поранень помер житель Закарпатської області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

«Ще чотирьом підозрюваним суд сьогодні обрав  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави», – зазначається у повідомленні.

Стосовно ще двох неповнолітніх, на даний час  триває розгляд справи про обрання міри запобіжного заходу і сьогодні, суд сьогодні має винести рішення щодо всіх, восьми затриманих, які підозрюються у нападі.

Як повідомлялося, у ніч з 23 на 24 червня група озброєних ножами, металевими трубами і ланцюгами осіб у лісовому масиві на околиці Львова напала на табір ромів.  Внаслідок нападу загинув 24-річний житель Закарпатської області, ще четверо, серед яких 10-річний хлопчик, двоє 19-річних юнаків та 30-річна жінка, постраждали.

Вісьмох підозрюваних, серед яких один 20-річний та семеро 16-17-річних юнаків, більшість з яких  учні трьох шкіл Львова, затримано, їм оголошено про підозру.

25 червня обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави для двох неповнолітніх підозрюваних у нападі на табір ромів.

Судове засідання у Пустомитівському суді  проходить без  присутності журналістів, оскільки підозрювані є неповнолітніми.

Подробиці із  зали суду – у сюжеті ТСН

 

Коментарі

Позначки: , , ,