Суд визнав постанову про притягнення Тіщенка до адмінвідповідальності незаконною

Новини 10 Травня, 2018 125

Сьогодні закінчилося 5-місячне відстоювання моїх прав в українському суді перемогою здорового глузду та захисту державних інтересів. Про це у Фейсбуці пише головний військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко.

“Зокрема, рішенням апеляційного суду Львівської області скасована постанова Личаківського районного суду про притягнення мене до адміністративної відповідальності за розголошення персональних даних призовників, як незаконна. Таким чином підтверджено мою правоту виконання службових обов’язків щодо заходів для здійснення призову на строкову військову службу восени 2017 року”, – повідомив Тіщенко.

З його слів, цей процес “багато чого навчив мене і мій колектив, як діяти у правовому колі нашої держави і як відстоювати свої та інтереси Збройних Сил України. Особлива подяка побратимам, волонтерам та небайдужим громадянам, які підтримали мене у важку хвилину”.

“Військові комісаріати Львівської області працюють у штатному режимі. Призов на строкову службу і військову службу за контрактом виконуються згідно планового завдання”, – написав Тіщенко.

Коментарі

Позначки: ,