Суд визнав дії людей Садового незаконними (ФОТО)

Новини 07 Серпня, 2019 264

Фото: ГО "Розвиток Громади"

Сьогодні, 7 серпня, Апеляційний суд Львівської області прийняв рішення відхилити апеляційну скаргу Львівської міської ради та залишити рішення першої інстанції в силі щодо скасування ухвали про незаконне надання мерією прибудинкової території мешканців вул. Ференца Ліста, 6 стороннім особам в оренду.

Про це пише «Розвиток Громади».

Нагадаємо, 20 березня 2019 року, Галицький районний суд прийняв рішення визнати недійсним договір оренди землі укладений між ЛМР та ДП «Албіс компані» і ТОВ «Даніум трейдинг ко лімітед» (кадастровим номером 4610136600:05:001:0023). Умова за якою була надана ця ділянка в оренду – відновлення Пасажу Міколяша. Однак, жителі у судовому порядку довели, що вони не давали згоди на використання їх прибудинкової території, яка облагороджена коштом міжнародного донора, для надання в оренду, а також що Пасаж Міколяша ніколи на цій території не розташовувався.

Додамо, що сьогодні на засіданні Апеляційного суду мешканці представили лист-звернення підписаний директором юридичного департаменту ЛМР Геленою Пайонкевич, де було зазначено, що жителі вул. Ференца Ліста, 6 просять відкрити транспортний проїзд через територію коледжу до вул. Вороного. За словами людей, цей лист є ніщо інше, як маніпуляція з боку чиновників ЛМР, адже жодного подібного звернення не писали. Таким чином мешканці показали Феміді справжнє обличчя міських посадовців. Звернення було долучено до матеріалів справи.

Коментарі

Позначки: , , , ,