Суд виправдав охоронця Димінського

Новини 20 Листопада, 2020 453

Петро Димінський на місці ДТП Фото з відкритих джерел

Галицький районний суд Львова 12 листопада визнав невинуватим у дачі неправдивих показань охоронця Петра Димінського Сергія Змроця.

Про це повідомляють “Наші гроші Львів”,  пише “Четверта студія”.

Охоронець був одним із свідків, які стверджували, що не бачили 18 серпня 2017 року за кермом автомобіля Mercedes S 65 AMG Петра Димінського, коли відбулася смертельна ДТП у селі Ямельня Яворівського району. В результаті загинула 31-річна Наталія Тріла, яка була за кермом Opel Astra.

Вину в аварії на себе взяв співзасновник ТОВ «Приватна охоронна фірма «Ірбіс» Андрій Борщ, якого ЗМІ називають охоронцем бізнесмена Петра Димінського. Сам Петро Димінський за кілька днів після ДТП вилетів приватним літаком зі Львова до Женеви і вже не повернувся назад.

Про телефон Андрія Борща

Під час ДТП його телефон був в іншому місці. Він пояснив, що його залишив «у Брюховичах на охороні для зарядки». А хто йому привіз телефон на місце ДТП – він не пригадує.

Згідно з даними у вироку, о 15:10 (приблизна година ДТП) Сергій Змроць подзвонив на телефон Андрія Борща.  В цей час телефон знаходився в зоні дії базової станції мобільного зв’язку в смт. Брюховичі, на вул. Балабанівка, 4. О 15:11 з телефону Борща подзвонили на телефон Змроця. Однак на думку суду, не можна ототожнювати місце перебування телефону із реальним місцем перебуванням його власника.

Коментарі

Позначки: , ,