Суд не задоволив апеляційну скаргу щодо вбивства у Львові

Новини 11 Серпня, 2023 70

суд

10 серпня 2023 року розглянуто у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу адвоката в інтересах обвинуваченого Г. на ухвалу слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова від 28 липня 2023 року про відмову в задоволенні скарги адвоката на постанову про закриття кримінального провадження.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу суду.

Ухвалою слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова відмовлено в задоволенні скарги адвоката в інтересах обвинуваченого на постанову слідчого першого слідчого відділу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові про закриття кримінального провадження від 18.08.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 382 КК України.

Не погоджуючись з ухвалою суду першої інстанції, адвокат обвинуваченого подав апеляційну скаргу, мотивуючи тим, що при винесенні постанови про закриття слідчий не надав належної оцінки обставинам справи, письмовим доказам, не провів необхідних слідчих дій, відповідно вважає постанову необґрунтованою, тому просив увалу слідчого судді скасувати, апеляційну скаргу задовольнити, і скасувати постанову слідчого ТУ ДБР про закриття кримінального провадження.

Заслухавши пояснення адвоката обвинуваченого Г., дослідивши матеріали скарги, перевіривши матеріали кримінального провадження, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила:

– ухвалу слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова про відмову в задоволенні скарги адвоката на постанову слідчого залишити без змін, апеляційну скаргу – без задоволення. Ухвала суду апеляційної інстанції є остаточною та касаційному оскарженню не підлягає.

Зазначимо, що обвинувачений Г. перебуває під вартою без визначення розміру застави, разом із іншими двома фігурантами у справі, яким інкримінують організацію умисного вбивства трьох людей.

Коментарі

Позначки: