Новини

Суд арештував будівлю готелю «Дністер» у Львові через російського власника

Накладено арешт на статутний капітал акціонерного товариства та належні йому готелі у Львові та Києві.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

Правоохоронці встановили,  що кінцевим бенефіцеарним власником туристично-готельного комплексу є особа, пов’язана з російською федерацією.

Як повідомляє Zaxid.net, суд Львова арештував приміщення львівського готелю «Дністер» та київського Premier Palace, які пов’язують із російським політиком Олександром Бабаковим.

Це було встановлено під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, яке проводили слідчі Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

На підставі ухвали слідчого судді від 19 серпня на статутний фонд вказаного акціонерного товариства, розмір якого становить 100 мільйонів гривень та на два належних йому готельних комплекси, розташовані у Львові та Києві, загальною площею 28 тисяч квадратних метрів, було накладено арешт.

Загальна вартість арештованого майна (статутного фонду та готелів) становить один мільярд гривень.

Вирішується питання щодо передачі арештованого майна в управління АРМА (Агентство з розшуку та менеджменту активів).

Коментарі

Олег Довганик