Степан Гіга запрошує на «Великі весняні концерти» у Львові (ВІДЕО)

Новини 05 Травня, 2021 348
Степан Гіга запрошує на «Великі весняні концерти» у Львові

Степан Гіга запрошує на «Великі весняні концерти» у Львові

10 травня о 17:00 та о 20:00 у театрі ім. Марії Заньковецької з «Великими весняними концертами» виступить Народний артист України, талановитий музикант і композитор, улюбленець українських жінок Степан Гіга.

Про це повідомляють організатори заходу, пише “Четверта студія”.

Музикант презентує своїм шанувальникам нову музичну програму з найкращими хітами. Степан Гіга обіцяє львів’янам яскравий музичний вечір під акорди улюблених пісень. «Золото Карпат, золото пісень я несу до вас у цей святковий день…», – анонсує артист, і готовий щедро обдарувати своїх палких прихильників усіма коштовностями власної творчості.

Душевні концерти у Львові, на яких пролунають улюблені хіти, стануть запорукою гарного настрою. Кожен концерт артиста багатий на потужні емоції, непідкупні оплески та чудовий настрій.

Степан Гіга віддає всього себе музиці, при цьому залишається дбайливим батьком і зразковим сім’янином. Його творчість світиться позитивом. Сам артист – завжди в прекрасному настрої. Активний і талановитий, він заслужено входить до найкращих представників Золотого Фонду вітчизняної естради.

У творчому доробку Степана Гіги – низка студійних альбомів, куди ввійшли найкращі музичні композиції. Його хіти стали справжніми шлягерами цілої епохи – уже кілька десятків років їх співають тисячі шанувальників по всій країні. Концерти відбуватимуться згідно всіх карантинних обмежень. В продажу тільки 50% квитків!

Квитки 17-00: https://bigshow.ua/events/stepan-giga-lviv-17-00/ Квитки 20-00: https://bigshow.ua/events/stepan-giga-lviv-20-00/

 

Коментарі

Позначки: ,