Стали відомі подробиці Техаської стрілянини

Новини 07 Листопада, 2017 130

Фото - CNN

Нападник, який в неділю розстріляв 26 людей у Першій баптистській церкві в штаті Техас, зробив це, вірогідно, через проблемні відносини в родині.

Нападник, який в неділю розстріляв 26 людей у Першій баптистській церкві в штаті Техас, вірогідно, через проблемні відносини в родині, зробив щонайменше 450 пострілів, від яких навіть будівля церкви не підлягає ремонту. Ці та інші подробиці розслідування повідомив у вівторок центральний американський телеканал CNN.

“Келлі спустошив 15 магазинів – близько 450 набоїв – у Першій баптистській церкві, спричинивши таке велике руйнування, що дружина пастора Шеррі Померой сказала: “Більша частина нашої церковної родини пішла з життя, наша будівля, ймовірно, не підлягає ремонту””, – зазначається в публікації.

Коли Келі вибігав з церкви, він зіштовхнувся з місцевим жителем Стівеном Вілфордом, який вибіг зі свого будинку босоніж зі зброєю. Келі двічі вистрілив у Вілфорда та стрибнув до свого автомобіля. Вілфорд та ще один свідок переслідували нападника. Повідомляється, що 26-річний нападник був двічі поранений “озброєним громадянином” у ногу й торс, а потім застрелив себе сам у голову. Перед тим, як піти з життя, він зателефонував батькові та зізнався йому, що не розуміє, як він все вчинив. Машину Келлі знайшли в канаві, у якій було його мертве тіло.

За попередніми висновками, нападник не керувався релігійною ненавистю або расистськими мотивами. Він мав серйозний конфлікт у родині, що, на думку слідства, спонукало його до злочину. Келлі раніше був засуджений за домашнє насильство. Зараз правоохоронці з’ясовують, як він міг придбати 15 магазинів з набоями, коли йому було відмовлено в ліцензії на носіння зброї.

При цьому повідомляється, що гвинтівка AR-566 була придбана ним у квітні 2016 року в Техасі.

Слідство продовжується.

Коментарі

Позначки: ,