Стали відомі подробиці ДТП, у яку потрапили діти з Чернігівщини

Новини 05 Вересня, 2019 206

Фото: Ігор Зінкевич/ФБ

Постраждали вихованці музичної школи та учасники танцювального колектив

У дорожньо-транспортній пригоді на Львівщині постраждали вихованці музичної школи ім. Н.Г. Рахілна та учасники танцювального колективу «Ягідки» з м. Сновськ Чернігівської області, які їхали автобусом до Кракова (Польща).

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на інформацію розміщену на сторінці у Facebook Сновської міської ради.

«Увечері 4 вересня близько 21.00 на трасі Київ-Чоп трапилася ДТП між трьома транспортними засобами, серед яких був туристичний автобус Neoplan, що перевозив 49 дітей зі Сновщини у Польщу. Водій мікроавтобуса Mercedes, який виїхав на зустрічну смугу, загинув на місці», – йдеться у повідомленні.

Як зазначила начальник відділу культури і туризму міськради Наталія Добненко, водій автобуса Neoplan дотримувався правил дорожнього руху і професійно справився з ситуацією, уникнувши тяжких наслідків для пасажирів.

«Дітей танцювального колективу та вихованців дитячої музичної школи, які їхали до Кракова, одразу оглянули лікарі. Важких травм не виявлено. Шістьох дітей було доставлено до лікарні, а всіх інших розмістили на ніч у готелі», – розповіла вона та додала, що наразі вирішується питання повернення дітей до Сновська

Також у дописі повідомляється, що в рамках культурного обміну колектив «Ягідки» разом з вихованцями дитячої музичної школи ім .Н. Г. Рахліна (домристи і піаністи) вирушили 4 вересня до Польщі, де планувалася їхня зустріч з творчим колективом «Малі слов’яни». Їх супроводжували в.о. директора ДМШ Лариса Сіренька та викладач і концертмейстер Юлія Дрозд.

Окрім того, зазначається, що наприкінці липня учасники танцювального колективу, вихованці заслуженого працівника культури України Світлани Горбатович, повернулися з Франції. Діти їздять туди вже дев’ятий рік поспіль на запрошення Асоціації «Люба Лор’Україна» (керівник Даніель Бедлем).

Як повідомлялося, увечері 4 вересня на автодорозі Київ–Чоп між селами Дідилів та Банюнин Кам’янка-Бузького району Львівської області сталося зіткнення мікроавтобуса, легкового автомобіля та пасажирського автобуса, який перевозив 49 осіб, з них 45 дітей. Внаслідок аварії загинув водій мікроавтобуса, понад 10 дітей було госпіталізовано.

 

Коментарі

Позначки: , , ,