Стало відомо, скільки заробляють популярні франківські блогери

Новини 26 Грудня, 2020 2 840

Фото з відкритих джерел

Блогер – професія, уже не нова для України. Щороку вона приваблює все більше людей, основним мотивом для більшості з них стає можливість заробляти тисячі гривень практично за секунди та без зайвих зусиль.

Нещодавно у Telegram- каналі Пліткарка з’явилися розцінки на рекламну співпрацю з найпопулярнішими блогерами Прикарпаття, пише “Четверта студія” з посиланням на Галицькі Гроші.

Так, до прикладу, вчора, 23 грудня, у профілі Діми Варварука – одного з найпопулярніших франківських блогерів із понад мільйоном підписів з’явилися 3 сторіс з рекламою парфумів.

Згідно із прайсом, за таку невимушену згадку продукції Дмитро отримав близько 3900 гривень.

А ось за рекламу у профілі, що включає допис з фото блогер може попросити до 20 тисяч гривень.

Але це далеко не найбільш вражаючі суми. Так реклама у сторі Наталі Литвин, що має однакову із Варваруком кількість підписників може коштувати замовнику 9 тисяч гривень. І це за усього 15 секунд продукту в кадрі та максимум 2-3 речення про товар.

До того ж Наталі зараз бере участь у розіграші. подарунків спільно з іншими колегами. Така реклама від блогерки може коштувати вже близько 15 тисяч гривень.

А ось в Іри Пістрюги, за життям якої спостерігає 813 тисяч осіб, вартість реклами у сторіс буде коштувати від 5,5 тисяч до 8,5 тисяч гривень.

Також можливе просування товару в дописі із фото та сторі(11 тисяч гривень) та пост із відео(14 тисяч).

Найдорожче, очікувано коштуватимуть рекламні послуги найпопулярнішої франківської блогерки Юлії Вербинець, більш відомої як Verba.

Так за одне розмовне сторі дівчина проситиме 12 тисяч гривень. Тоді як 2 коротких записи коштуватимуть вже 15 тисяч.

Якщо ж комусь хочеться вже наповну пропіаритись перед кількамільйонною аудиторією блогерки, то для них усього за якихось 30 тисяч гривень вона проведе розіграш товару із його оглядом, постом та скрінами.

Нагадаємо, що нещодавно користувачів мережі обурив відеозапис на якому неповнолітня Юлія катається по місту без прав на нещодавно придбаному авто.

Коментарі

Позначки: , ,