Стало відомо, що так роздратувало Садового під час сесії Львівської міськради (ВІДЕО)

Новини 15 Грудня, 2023 1 547

Гроші

У мережі повідомили, що так роздратувало мера Львова під час сесії Львівської міської ради.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал «Львівич».

«Як і обіцяв, розповідаю, чому ж мер Садовий так збісився сьогодні на сесії. 

Усе просто — через голосування. Як повідомили мені мої джерела з міської ради, мер вирішив віддати останні 20 мільйонів не на дрони чи щось інше, а на вітрила до фрегату. 

Підтверджуючих документів, що вони потрібні чи будь-яких запитів не було, відтак депутати не хотіли за це голосувати. Тому й мер збісився. 

За словами мого джерела, у нього усна домовленість з моряками. І до речі, корабель цей навчальний та не обладнаний системами навігації», – йдеться у повідомленні.

Як повідомила журналістка Ірина Марушкіна у спільноті «Львівська політика»: «Скандал на сесії. Паскудний і гнилий. Шахрай Садовий примусив депутатів з голосу віддати 20 млн грн на ремонт навчального фрегата, який невідомо чи коли вийде в море, бо потрібно ще рівно стільки ж, щоб довести цей фрегат до робочого стану.

Звісно, Садовий при цьому бив на патріотизм і запевняв, що його попросили про це військові моряки. Суму відката він не уточнив.

Принципова Шелестак пояснила, що комісія фінансів давніше розглянула звернення моряків та задекларувала готовність підтримати. Разом з тим рекомендувала переписати запит і замовити більш необхідну для відсічі агресору допомогу. Цього не було зроблено.

На тому ця історія й заглохла, аж раптом її дістав, мов факір з рукава, Садовий на сесії. І депутати проголосували, не помилюсь, якщо скажу, що всі, окрім Варти.

Шелестак і Варта після голосування вказали депутатам і Садовому що голосування такої правки до змін до бюджету 2023 року було незаконним, адже немає актуального звернення на підставі якого це буде зроблено.

І тут вже Садовий дав в штангу, запевнивши ВАРТУ, що надасть їм таке звернення до кінця сесії. Все це відбулось близько 11.00.

Мартинюк протягом засідання разів з чотири запитував Садового, чи може він показати звернення моряків. Проте наривався на пряме хамство з боку мера.

Близько 17.00 Мартинюк заявив, що отримав сам копію звернення, яке було зареєстровано с системі документообігу міськради сьогодні в 14.00, і передав його Садовому.

Сором, сором і сором. Шахрай Садовий став погрожувати Мартинюку, казати, що він майже ворог і проти ЗСУ», – написала Марушкіна.

Коментарі

Позначки: , ,