Стало відомо, коли нарешті відремонтують одну з найзанедбаніших магістралей Львова

Новини 08 Грудня, 2017 84

Ілюстративне фото

Ремонт вулиці Замарстинівської вартуватиме близько 90 мільйонів гривень

Вулицю Замарстинівську у Львові можуть почати ремонтувати уже в січні 2018 року. Як розповів керівник ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, опісля підписання договору з підрядником, одразу ж стартує ремонт старої вулиці. Він нагадав, що ремонт вулиці вартуватиме близько 90 мільйонів гривень.

«Ремонт має тривати більше восьми місяців. Там іде повна заміна всіх комунікацій. На вулиці на деяких ділянках відсутній колектор, ми повинні будемо повністю розкопати цю вулицю і замінити всі комунікації, поставити новий водопровід, дощову каналізацію, нове покриття і колію. Це буде повний капітальний ремонт вулиці», – анонсував Олег Береза.

За словами посадовця, наразі ще триває тяганина із визначенням переможця тендеру на ремонт дороги.

«Відбувся тендер ще в листопаді. Результати тендеру ми оголосили переможця. Після цього один з учасників тендеру оскаржив рішення – минулого тижня до нас надійшло рішення Антимонопольного комітету, з якого ми маємо ще раз провести засідання і винести нове рішення», – розповів Олег Береза.

Наразі тендерна комісія звернулася у Податкову інспекцію за додатковими даними про учасників тендеру, і після  цього винесе нове рішення. Скоріше за все, за словами О. Берези, переможцем конкурсу стане компанія «Онур».

 

Коментарі

Позначки: ,