Справи проти Порошенка є добре організованими політичними переслідуваннями, – Кириленко

Новини 12 Липня, 2020 412

Справи проти п’ятого президента України, лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка є масштабними політичними переслідуваннями.

Про це в ефірі “Прямого” заявив віце-прем’єр-міністр України у 2014-2019 роках В’ячеслав Кириленко, пише “Четверта студія”.

“Якби це була одна кримінальна справа, то це одна річ. Якщо це були би дві чи три кримінальні справи – це також можна якось пояснити. Коли, як казав адвокат, до тридцяти, і у п’ятницю з’являються ще чотири по зовсім іншим питанням, то це вже класичні масштабні і добре організовані переслідування. Бо влада хоче показати, що одна людина винна практично в усій площині проблем, які, на її думку, є в країні і які вона не хоче розв’язувати, а вона звинувачує когось іншого. І це призводить до того, що з’являється недовіра до чинної влади. Навіть якщо брати до уваги соціологію, навіть якщо вважати, що вона не точна, взагалі продажна і “девка имперализма”, як Ленін казав, то навіть у бездоганного Зеленського баланс довіра/недовіра вже мінус 9 щонайменше, за останніми опитуваннями, які оприлюднені два тижні тому”, – сказав Кириленко.

Коментарі

Позначки: , ,