Справу проти активістки Клейменової закрили у зв’язку з відсутністю складу правопорушення, – Синютка

Новини 08 Грудня, 2020 237

Фото: ФБ/Олег Синютка

Синютка закликав владу «припинити свої політичні ігрища та переслідування патріотів, і врешті стати на сторону українського народу»

Сьогодні у Залізничному районному суді міста Львова, справу проти активістки та волонтерки Ірини Клейменової закрили у зв’язку з відсутністю складу правопорушення.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ  народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка.

«Цього разу справедливість та здоровий глузд перемогли!», – зазначив Синютка.

«Справедливість та здоровий глузд перемогли! 10 листопада на Ірину Клейменову, організаторку мирної акції у підтримку Марусі Звіробій та Софії Федини під Галицьким районним судом міста Львова, було складено протокол за адміністративне порушення.

У той день судили людей, які виступили проти зеленого режиму в Україні. Проти бездіяльності у період пандемії, проти приниження наших військових та проти зневаги до пам’яті, полеглої на Майдані, Небесної Сотні. Спершу учасникам акції повідомили про замінування суду, потім про те, що картонний камуфляж піаніно може містити вибухонебезпечні речовини – хтось знову злякався тих сотень людей, які прийшли боротися за справедливість!

Сьогодні у Залізничному районному суді міста Львова, справу проти активістки та волонтерки закрили у зв’язку з відсутністю складу правопорушення. Цього разу справедливість та здоровий глузд перемогли!»,- повідомив Синютка.

Він також закликав владу «припинити свої політичні ігрища та переслідування патріотів, і врешті стати на сторону українського народу».

Справедливість та здоровий глузд перемогли!

10 листопада на Ірина Клейменова, організаторку мирної акції у підтримку…

Опубликовано Олег Синютка Вторник, 8 декабря 2020 г.

Як повідомлялося, Петро Порошенко прибув під будівлю Галицького районного суду у Львові на підтримку Софії Федини.

Коментарі

Позначки: , , ,