Справа Звіробій і Федини буде торпедою, яка проб’є рейтинг Зеленського нижче ватерлінії, – Петров

Новини 16 Лютого, 2020 459

Фото: Прямий

Справа проти військовослужбовця Марусі Звіробій та народного депутата від партії “Європейська Солідарність” Софії Федини може значно знизити рейтинг президента України Володимира Зеленського.

Як пише “Четверта студія”, про це ведучому телеканалу “Прямий” Тарасу Березовцю заявив учасник АТО, блогер Олексій Петров.

“Він на другий-третій день міг запросити Марусю і Софію, і сказати: дівчата, ви сказали “А”, давайте в кабінеті скажімо “Б”, сядемо і поговоримо. І це був би правильний стратегічний хід. Він би з ситуації програшною для себе став би переможцем, і це були б шахи. Але, на жаль, наш президент в шахи не вміє грати. І ми отримали те, що отримали. І зараз, якщо він їх покличе, але я в це не вірю, по-перше, дівчата вже до нього не підуть, бо вже маховик розкручений, вже їм пошарпали нерви. Ну точно, пошарпали нерви Марусиної дочки. І піти на уклін до Зеленському, до царя? А що робити з нервами дитини?
Я думаю, що тут є великий нюанс. Для рейтингу Зеленського ось ця справа Марусі та Софії може бути торпедою, яка проб’є його рейтинг нижче ватерлінії. Якщо вже не пробила. Тому що в коментарях в соцмережах народ просто божеволіє, не привертаючи сюди якийсь політичний акцент. Вони кажуть дві фрази: український президент не воює з російськими окупантами, а воює з українськими жінками. Усе” – резюмував Петров.

Нагадаємо, Федину викликали в Державне бюро розслідувань для вручення підозри через нібито погрози на адресу президента України Володимира Зеленського.

Софія Федина звернулась до президента Володимира Зеленського у зв’язку з викликом її на допит у ДБР.

Голова ГО “Солідарна молодь” Дінара Габібуллаєва наголосила, що вручення Федині підозри свідчить про нехтування принципами свободи слова і думки, які гарантує Конституція України і за які люди вийшли на Майдан у 2013-2014 рр.

Коментарі

Позначки: , , ,