Сподіваюся, що у Марусі Звіробій та Софії Федини не буде 60 кримінальних справ, – Порошенко

Новини 10 Листопада, 2020 240

Фото: 4studio

Кожен, хто фабрикує псевдозвинувачення проти патріотів, має за це відповісти перед законом

Влада Зеленського боїться і переслідує патріотів, волонтерів та ветеранів. Про це заявив п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко під час мітингу на підтримку Софії Федини і Марусі Звіробій у Львові.

«Чи дамо ми Україні повернутися до часів Януковича, коли судили патріотів за пост в Фейсбуці? Чи дамо ми перетворити Україну в Росію Путіна чи Білорусь Лукашенка, де патріотів кидають за грати лише за свободу висловлювань чи свободу зібрань? Причому кидають за грати саме волонтерів, патріотів і воїнів, бо вони їх бояться. Вони ніколи їх не розуміли, так само як не розуміли і не любили Україну та українське», – наголосив Порошенко.

«Коли треба було стати на захист України, це зробила Маруся Звіробій під час служби в десантно-штурмових військах, це зробила волонтерка і доброволець Софія Федина, яка кинувши домашній комфорт, будучи міжнародником, викладачем, співачкою, голосом Майдану, бо вважала, що нічого важливішого для неї, ніж бути на фронті і допомагати армії, в житті не існує», – нагадав Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» підкреслив, що, захищаючи патріотів, українці захищають державу. «Ми маємо тут в суді захистити Україну – захистити Марусю Звіробій і Софію Федину так, як вони ці шість років боронять Україну – не тільки від російських нападників, а й від «потерпілих», – зазначив він.

«Я сподіваюся, що суд прийме правильне рішення. Хоча правильно було б засудити кожного, хто поставив свій підпис під фейком, кожного псевдослідчого, псевдопрокурора: почуйте, до вас руки дійдуть. Кожного, хто знущається над українськими патріотами і над українськими захисниками – зупиніться. Сподіваюся, що у Марусі і Софії 60 справ не буде. Ми переможемо раніше. Нас, українців, не залякаєш. Разом – до перемоги», – наголосив Петро Порошенко.

Коментарі

Позначки: , ,