Спливли гучні подробиці відставки Андрія Богдана

Новини 12 Лютого, 2020 419

Андрій Богдан (фото: РБК-Україна)

Богдан регулярно влаштовував скандали, будучи на посаді голови ОП

Андрій Богдан був офіційно звільнений з посади керівника Офісу президента у вівторок, 11 лютого. Нещодавно спливли досить скандальні деталі, як роботи Богдана, так і його відставки.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на РБК-Україна,  за деякою інформацією, напередодні відставки Андрій Богдан мав дуже неприємну розмову з Володимиром Зеленським, після якого глава ОП зібрав своїх заступників і сказав, що тепер “кожен сам за себе”.

Також стало відомо, що незважаючи на дружні стосунки з Володимиром Зеленським, керівник ОП регулярно влаштовував скандали. При цьому діставалося не тільки підлеглим Богдана, але і практично всім людям, які входили у близьке оточення президента.

Подейкують, що у Андрія Богдана були непрості стосунки з Андрієм Єрмаком і главою СБУ Іваном Бакановим, з останнім вони, за чутками, навіть побилися.

Єрмак і Богдан – найближчі фігури, які мають доступ до Зеленського, але їх завжди кардинально відрізняла манера поведінки. Річ у тому, що у Богдана були дуже великі амбіції, і ця битва за право бути першим біля президента призвела до сьогоднішнього результату.

“Є інформація, що останнім часом Богдан конфліктував з “кварталівцями” в команді президента. Зеленський не любить конфліктів, тому було прийнято таке рішення”, – відзначають експерти.

Нагадаємо, що новим керівником Офісу президента був призначений помічник Зеленського Андрій Єрмак, який вже встиг зробити заяву, що ці події жодним чином не вплинуть на політичний курс України.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,