Співачка SOWA відзняла відеороботу на пісню “Дім” у покинутому храмі про своє рідне місто Херсон

Новини 28 Серпня, 2023 144

Костюми до кліпу створила подруга співачки – відома дизайнерка Марія Старчак. Костюми створені не на комерційній основі – а з метою привернути увагу до ситуації в Україні, та зруйнованих міст

Співачка SOWA презентує відео на пісню про місто Херсон, звідки походить сім‘я співачки, та їх дім, який зараз в окупації.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співачки.

“Це більше ніж просто патріотична пісня, тут йдеться про відстоювання своїх прав та своєї землі. Навіщо мені чужа мова, якщо в мене своя? Тут про те, які ми різні народи із нашим ворогом. У нас різна кров. В той час, коли вони керуються ненавистю, ми керуємось любов’ю до своєї землі”, – розповідає співачка.

Відеоробота на пісню “Дім” – символічна. Від самої локації – до костюмів та сюжету. Обрали – Костел святої Марії Магдалини, який  був споруджений у період між 1924 та 1930 роками в стилі ар-деко за проєктом архітектора Броніслава Віктора.

Крім того, у цьому костелі була знята перша українська детективна стрічка “Злочин з багатьма невідомими” за мотивами твору Івана Франка.

Костюми до кліпу створила подруга співачки – відома дизайнерка Марія Старчак. Костюми створені не на комерційній основі – а з метою привернути увагу до ситуації в Україні, та зруйнованих міст.

Режисери кліпу став Ярослав Савчак, який зміг втілити в реальність  творчий задум співачки SOWA: “Для мене це більше ніж відеоробота. Це найбільш творча робота. Тут ми втілили все як я собі уявляла. Ми поєднали локацію і образи, посил і сюжет.  Ця пісня як і відеоробота – про незламність нас як нації, вони можуть зруйнувати наш дім, але не зруйнують ніколи нас”.

Щодо майбутніх планів співачка ставить перед собою мету продовжувати допомагати нашим ЗСУ, дітям та тваринам які постраждали від нашого ворога. А також з командою готується до сольних концертів  та прем’єри альбому, який буде презентований уже цього літа.

Коментарі

Позначки: