Співачка SOWA презентувала новий сингл «Сам на сам» (ВІДЕО)

Новини 11 Грудня, 2020 1 020

Після двох успішних прем‘єр, «Не дилема» та «Лате», співачка SOWA презентує новий сингл «Сам на сам».

Ще зовсім нещодавно нікому не відома молода співачка, а зараз це вже артистка, якою цікавляться ЗМІ, треки якої активно підхопили у ротації радіостанції. А також її досягнення – це перші сходинки у національних музичних хіт-парадах, інтерв’ю в глянцевих виданнях та зйомки в кліпах топових артистів, таких як MELOVIN.

 Сингл «Сам на Сам» можна назвати «ліричним дебютом» артистки, адже усі попередні треки мали танцювальне звучання.

 “Взаємне кохання – це прекрасно. Але зустрічаються у нашому житті і періоди, коли хочеться побути наодинці з собою. Якими б сильними не були стосунки між партнерами, та якими б вони не були схожими один з одним, це не гарантує того, що вони будуть абсолютно розуміти один одного. Інколи від труднощів та непорозумінь у стосунках ми обираємо втечу, натомість того, щоб їх вирішувати. Маючи стосунки, знаходячись в величезному натовпі людей, ми всеодно протягом усього життя залишаємось «сам на сам». Тому перед тим, як впустити в своє життя когось, спочатку потрібно прийняти, полюбити себе та свою душу», – ділиться SOWA.

Зовсім нещодавно відбулись зйомки кліпу на трек «Сам на Сам». Відеороботу команда артистки, вирішила відзняти в Стамбулі.

Та поки SOWA бажає залишити трохи інтриги і лише говорить, що цей кліп захочеться переглядати знову і знову, адже краса величного міста не може залишити нікого байдужим.

Коментарі

Позначки: ,