Союз Українок підтримав Олега Синютку

Новини 30 Вересня, 2020 285

Фото: Олег Синютка

Всеукраїнська громадська організація Союз Українок підтримала кандидатуру народного депутата України Олега Синютки на посаду міського голови Львова.

Про це повідомляє прес-служба “Європейської Солідарності” у Львівській області, пише “Четверта студія”.

Голова ВГО Союз Українок Ореслава Хомик зазначає, що члени об’єднання знають Олега Синютку як далекоглядного політика з європейськими демократичними цінностями і міцними патріотичними устоями.

“Переконані, що в особі Олега Синютки Львів здобуде мудрого і досвідченого господарника, талановитого менеджера та вдумливого міського очільника. Стратегічне мислення, фаховий підхід, сучасний управлінський стиль і організаторський хист Олега Михайловича не раз рятували місто у найвідповідальніших і найскладніших етапах, під час прийняття значущих і доленосних для Львова рішень. Як очільник області і колишній заступник міського голови, Олег Синютка добре обізнаний з особливостями щоденного міського трибу, щиро вболіває за свій Львів, живе його потребами, повсякчас дбаючи про його європейськість, україноцентричність, культурно-історичну славу і економічну міць”, – резюмує Ореслава Хомик.

За словами Ореслави Хомик, ключовий меседж кандидата “Настав час Львова!” – справедливо окреслює потребу якісного оновлення управлінської влади міста Львова – рішучої, фахової та проукраїнської.

Коментарі

Позначки: , , ,