Соцмережі «підірвало» фото пацієнта з COVID-19 із української лікарні

Новини 11 Жовтня, 2020 983

Фото: ФБ/Андрій Смолій

Анестезіолог несе на собі кисневий балон, захисних костюмів на лікарях та медпрацівниках немає…

У соцмережах обговорюють світлину з лікарні Хмельницької області, на якій пацієнта з COVID-19 перевозять з одного відділення в інше.

Як пише “Четверта студія”, про це йдеться у дописі Андрія Смолія у ФБ.

«Ось це фото мабуть найбільше вразило за тиждень що минає.  Це сьогоднішня Україна в усіх проявах. Місто Шепетівка, Хмельницька область. Так інфікованих на COVID-19 перевозять з одного відділення в інше. Лікар-анестезіолог несе на собі кисневий балон, захисних костюмів на лікарях та медпрацівниках немає, про комфорт хворих взагалі не йде мова. І так практично по всій країні. Від заходу до сходу», – зазначає у дописі Андрій Смолій, який оприлюднив світлини з місця події.

Він наголошує у дописі, «як там дороги, пане Зеленський? Як відкриті вами будки та забиті м‘ячі? Як там «мости Ротару» та «швейцарія» на Буковині? Вся гниль влади кварталу проявляється саме в ці страшні дні, коли Україна потопає некомпетентності та казнокрадстві, а епідемія переможно крокує країною, де «Полякова» з концертами в Харкові є вищою за лікарів, яким потрібна реальна підтримка держави».

Ось це фото мабуть найбільше вразило за тиждень що минає. Це сьогоднішня Україна в усіх проявах. Місто Шепетівка,…

Опубліковано Андрієм Смолієм Неділя, 11 жовтня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,