Сотні людей приїхали до Києва підтримати Порошенка (ВІДЕО)

Новини 01 Липня, 2020 344

Скриншот відео ФБ/Петро Порошенко

Аби підтримати п’ятого президента Україні, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка, до Києва їдуть небайдужі.

Про це повідомляє Прямий.

Напередодні ввечері у Харкові близько 100 людей зібралися біля намету “Все для перемоги”. Вважають, що це символічно, тому що чинна влада, замість того, щоб згуртувати Україну та протидіяти країні-агресору, веде неоголошену війну зі всіма здобутками країни за останні роки. Люди кажуть: якщо влада не поважає закон, то має почути голос вуличного спротиву.

“На підтримку п’ятого президента України, Петра Олексійовича Порошенка, які розпочала “зелена” влада України… Це не тільки на підтримку Порошенка, це взагалі за демократію, за свободу, за кожного з нас”, – говорить Сергій, житель Харківщини.

“Це політичні переслідування. Це стосується не лише Порошенка, а й волонтерів, ветеранів, військових”, – зазначає інший учасник акції підтримки на ім’я Ігор.

Їдемо, тому о зараз у нашій країні, на жаль, відбуваються речі, які ніяк не можна поєднати ні з європейськими цінностями, ні взагалі з правами особистості. В останньому своєму зверненні наш генеральний прокурор сказала таку річ, що народ очікує посадок. Так от народ не очікує посадок, народ очікує законності, законності і ще раз законності”, – підкреслила харків’янка Яна.

Підтримати лідера “Європейської Солідарності” до столиці рушили і одесити. Голова секретаріату Одеської територіальної організації “Європейської Солідарності” Валентина Шульц зазначила: “Ми тут, з нами люди, які з 2014 року є членами партії, а також прихильниками, волонтерами, атовцями”.

“Ми їдемо підтримати Петра Олексійовича Порошенка, тому що ми вважаємо, що це політичні переслідування. Ми вважаємо, що зараз – той момент, коли всі патріотичні сили мають об’єднуватись, щоб не допустити політичних переслідувань і репресій”, – наголосила Марина, голова “Солідарної Молоді” Одеси.

Коментарі

Позначки: , ,