Solgar: історія бренда та переваги продукції

Новини 01 Квітня, 2024 32

Компанія Solgar вважається лідером у галузі виробництва вітамінів та біодобавок. Уже понад 70 років вона спеціалізується на випуску продукції, яка покращує здоров’я та зберігає красу.

Докладніше дізнатися про всі товари від Solgar можна за посиланням https://liki.ua/ru/shop/brands/solgar-1561 на порталі liki.ua. Також тут є можливість знайти варіант за оптимальною вартістю та забронювати його онлайн у зручній аптеці.

Історія бренда Solgar

Американський бренд Solgar існує з 1947 року. Назва складається з двох слів: «сонячний» (solar) і «сад» (garden). Це повністю відображає філософію, яка полягає у виробництві високоякісної продукції з натуральних інгредієнтів.

Компанія була заснована в місті Леонії (Нью-Джерсі). Невелика фірма спеціалізувалася на виробництві мінеральних добавок та вітамінів. Протягом наступних років асортимент розширювався завдяки створенню різноманітних дієтичних добавок (амінокислот, ферментів, пробіотиків тощо).

Solgar придбав фармацевтичну компанію Flora у 1968 році, завдяки чому почалося виробництво продуктів на основі рослинних компонентів. Відтоді бренд ще більше розширив свою діяльність, відкрив філіали в різних країнах світу та збільшив продуктову лінійку. Зараз у асортименті можна знайти понад 500 різних позицій преміум-класу.

Solgar: переваги продукції

Компанії Solgar вдалося створити унікальні товари, які мають численні переваги:

  • високу якість;
  • повністю натуральний склад;
  • широкий асортимент;
  • ретельний контроль виробництва.

Під час виробництва біодобавок бренд ретельно відбирає сировину та використовує інноваційні технології. Кожна партія перед випуском на ринок проходить ретельну перевірку якості.

Для виробництва застосовуються лише натуральні компоненти. Добавки не містять ароматизаторів, консервантів, штучних барвників тощо.

Кожен може підібрати дієтичну добавку від Solgar під свої потреби, адже в асортименті є продукти для підтримки здоров’я імунної, серцево-судинної, травної, нервової систем тощо.

Відмінна якість продукції гарантується ретельним контролем під час виробництва. Перш ніж почати прийом біодобавок Solgar, рекомендується обов’язково проконсультуватися з фахівцем та дізнатися всю докладну інформацію на liki.ua.

Коментарі

Позначки: ,