Соколова про скандальний обшук у Звіробій: “30-ті повертаються”

Новини 28 Листопада, 2019 2 966

Скриншот відео/ФБ Яніна Соколова

Гучний обшук, з яким детективи ДБР у супроводі силовиків СБУ і “Альфи” нагрянули в будинок волонтера Марусі Звіробій, яка нібито загрожувала вбивством президенту Володимиру Зеленському, вже встигли охрестити в соцмережах “поверненням в 30-і роки” репресій.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на “Діалог.UA”, популярна ведуча і журналістка Яніна Соколова прокоментувала скандальний обшук детективів ДБР в будинку волонтера Марусі Звіробій в Київській області, який став найбільш обговорюваною подією 28 листопада.

“Ні, це не Росія. Це Україна, 28 листопада 2019. ДБР увірвалося в квартиру Марусі Звіробій вранці”, – пише Яніна Соколова.

Як відомо, причиною радикального рішення силовиків СБУ та спецпідрозділу “Альфа” провести обшук стали “потенційно небезпечні” висловлювання Марусі на адресу президенту України Володимиру Зеленському під час стріму з Федіною, який дівчата транслювали в “Фейсбуці”.

“Конфіскували телефон згідно зачитаного рішення. Під підозрою в плануванні вбивства Володимира Зеленського. Такі справи, котики. 30-ті повертаються”, – з гіркотою додала Соколова.

Як повідомлялося, силовики нагрянули з обшуком до Марусі Звіробій.

Опубліковано Марусею Звіробій Середа, 27 листопада 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,