Сьогодні визначатимуться, як на Львівщині возитимуть пільговиків

Новини 16 Грудня, 2019 106

Ілюстрація: "То є Львів"

16 грудня відбудеться зустріч заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Тараса Греня із представниками автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Нео Радіо Червоноград», під час зустрічі йтиметься про питання перевезення пільгових категорій громадян, які мають право перевозитися безкоштовно у приміському, міжміському та міському транспорті.

Як відомо, щороку Львівська ОДА та перевізники укладають меморандум, у якому зазначають перелік пільговиих категорій, які можуть їздити в обласних маршрутках безкоштовно. У 2019 році їздити безкоштовно на міжміських, приміських та міських маршрутах Львівської області можуть п’ять пільгових категорій: учасники бойових дій, бійці-добровольці АТО, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих, а також особи з інвалідністю 1-ої групи по зору та супроводжуючі особи.

Однак, Асоціація перевізників Львівщина попередила: якщо не буде належної суми компенсаційних виплат, то пільговиків возитимуть за повну вартість проїзду.

 

Коментарі

Позначки: ,