Сьогодні надзвичайно важливо зберегти той напрям, який був заданий останніми 5 роками ,- Порошенко

Новини 21 Липня, 2019 22
Порошенко проголосував на виборах до ВРУ. Фото: Діалог

Порошенко проголосував на виборах до ВРУ. Фото: Діалог

Проголосував за ЄС, проголосував за НАТО. Я проголосував за європейську і євроатлантичну Україну.

Про це Петро Порошенко пише у Фейсуці.

Україну, яка рухається вперед, у родину європейських народів, бо лише ці два потужних союзи – ЄС та НАТО є гарантами миру, безпеки, добробуту для кожного українського громадянина.

Сьогодні надзвичайно важливо зберегти той напрям, який був заданий останніми 5 роками, зберегти будівництво держави і дати відсіч російському реваншу, не дозволити їм зупинити і розвернути нашу фантастичну державу.

Я проголосував за унікальну команду, яка здатна зупинити російський реванш і здатна рухати країну вперед. За команду, яка має силу, волю, патріотизм, досвід, рішучість. За команду, яка протягом всієї кампанії була об’єктом атак з боку російської п’ятої колони і країни агресора.

Наш парламентський спецназ захистить Україну. Україна переможе!

 

Проголосував за ЄС, проголосував за НАТО. Я проголосував за європейську і євроатлантичну Україну. Україну, яка рухається вперед, у родину європейських народів, бо лише ці два потужних союзи – ЄС та НАТО є гарантами миру, безпеки, добробуту для кожного українського громадянина. Сьогодні надзвичайно важливо зберегти той напрям, який був заданий останніми 5 роками, зберегти будівництво держави і дати відсіч російському реваншу, не дозволити їм зупинити і розвернути нашу фантастичну державу. Я проголосував за унікальну команду, яка здатна зупинити російський реванш і здатна рухати країну вперед. За команду, яка має силу, волю, патріотизм, досвід, рішучість. За команду, яка протягом всієї кампанії була об’єктом атак з боку російської п’ятої колони і країни агресора.Наш парламентський спецназ захистить Україну. Україна переможе!

Опубліковано Петром Порошенком Неділя, 21 липня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,