Сьогодні Львівщина зустріне загиблого в авіакатастрофі курсанта Віталія Вільхового (ФОТО)

Новини 29 Вересня, 2020 14 895

У Харкові прощаються із загиблим курсантом \ strana.ua

Поховають Віталія Вільхового 30 вересня на сільському цвинтарі у селі Волиця (Комарів)

20-річного курсанта Віталія Вільхового сьогодні зустрінуть удома.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «НЕО Радіо Червоноград».

Як зазначається, «соснівчан, червоноградців та мешканців Сокальщини кличуть провести в останню путь земляка Віталія Вільхового, курсанта Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, який загинув у авіакатастрофі біля Чугуєва. У Харкові на Меморіалі Слави вранці 29 вересня відбулась Церемонія прощання».

Як повідомили у міській раді Соснівки, тіло 20-річного соснівчанина доправлять гелікоптером до Львова, де також відбудеться прощання. Близько 11:30 – 12 години на соснівському перехресті очікують кортеж із тілом Віталія (час може змінитися).

Сьогодні відбудеться парастас, а похорон – у середу, 30 вересня, о 12:00 годині. Поховають Віталія Вільхового на сільському цвинтарі у селі Волиця (Комарів).

20-річний Віталій Вільховий помер від важких травм, отриманих в авіакатастрофі військового літака Ан-26Ш.

20-річного курсанта Віталія Вільхового сьогодні зустрінуть удомаСоснівчан, червоноградців та мешканців Сокальщини…

Опубліковано Нео Радіо – 100.5 FM Червоноград Вівторок, 29 вересня 2020 р.

Як пише УНІАН, сьогодні в Харкові прощаються з одним з курсантів, загиблим в авіакатастрофі Ан-26, що сталася 25 вересня під Чугуєвом. Церемонія розпочалася, як і було анонсовано, о 09:00 біля Меморіалу Слави.

Всього в авіакатастрофі літака Ан-26 загинули 26 курсантів. Одна людина, яка перебувала на борту в той день, вижила. В даний час ведеться слідство і здійснюються експертизи за ДНК загиблих, які триватимуть близько 2-3 тижнів. У рідних загиблих вже взяли аналізи. Прощання з 25 курсантами та офіцерами відбудеться після ідентифікації.

Увечері 25 вересня в Харківській області поблизу Чугуєва під час тренувальних польотів зазнав катастрофи військовий літак Ан-26, на борту якого знаходилися 27 осіб – військові льотчики і курсанти університету Повітряних сил ім. Кожедуба. Вижив тільки один курсант.

Державне бюро розслідувань назвало чотири версії аварії літака. Серед них-технічна несправність агрегатів літака, неналежне виконання обов’язків членами екіпажу, неналежне виконання службових обов’язків особами, які були відповідальними за управління польотами, та неналежне технічне обслуговування літака.

Загиблому Віталію Вільховому було 20 років, родом він з міста Соснівка Львівської області. Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут закінчив в 2018 році і навчався на другому курсі Харківського університету Повітряних сил Збройних Сил України ім. Кожедуба.

 

Опубліковано Підслухано в Соснівці Понеділок, 28 вересня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , ,